GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Elsősorban igen, de nem kizárólag. Coachoknak már építettem weboldalt, tudom, hogy milyen marketingemegoldások működnek jól ezen a piacon. Természetesen mindig szívesen beleásom magam új területekbe, így lépj velem kapcsolatba nyugodtan és beszéljünk az együttműködés lehetséges opcióiról!

A WordPress alapú oldalakat viszonylag gyorsan el lehet készíteni, egyszerű a használatuk és reszponzívak (mobilra könnyedén lehet optimalizálni őket). Mivel könnyű a használatuk, Te is el fogod tudni sajátítani a legfontosabb ismereteket, hogy aztán egyedül is tudd szerkeszteni az oldaladat. Éppen ezért nem vállalok egyedi kódolású weboldalakat, mert nagyon sok fejfájást okoznak, neked sem jó, mert minden aprósággal a fejlesztőhöz kell rohannod.

Amennyiben a tárhelyszolgáltatód rendelkezik cPanel-lel, akkor igen. A cPanel kelleni fog egy rakás beállításhoz. Én a Sybell tárhelyszolgáltatót ajánlom, mert náluk az oldalak nagyon gyorsak – az oldal betöltődési sebessége pedig fontos SEO szempontból.
Egy online beszélgetés után kapni fogsz tőlem egy árajánlatot és egy szerződést is. Ezek elfogadása és aláírása után készítek egy drótvázat a honlapodhoz, az általad elküldött / elmondott inputok alapján javaslatot teszek a szövegezésre is. Ha ez tetszik, akkor jön az oldal vizuális megtervezése – itt színeket, betűtípusokat, képi világot választok és igény szerint egyeztetjük ezeket. Eddig még csak terveztünk, ezután viszont megépítem WordPressben az oldaladat. Minden oldalra 2 módosítási kört biztosítok. Az oldalad élesítése után jöhetnek az ügyfélszerző megoldások, mint pl.: hirdetések és e-mail marketing.
2 hónap alatt már éles és használható weboldalad lesz. Ha ennél gyorsabban szeretnéd, akkor beszéljünk róla!

Kérdésed van?

Vedd fel velem a kapcsolatot!